joi, 25 decembrie 2008

Steaua la muzeu.

Clubul de fotbal Steaua Bucuresti si-a inaugurat muzeul, primul de acest fel din Romania.
Pentru 30 de lei, vizitatorii pot participa la un circuit in care vor vizita muzeul propriu-zis, terenul, vestiarele si magazinul oficial.
Probabil ca vizitatorii vor mai bifa in acest tur si urmatoarele puncte de atractie: pasirea pe covoare groase de seminte, calcatul in flegme sau singe uscat ramas de pe urma batailor ultrasilor cu jandarmii. De asemenea, contra unei taxe modice, vizitatorii vor putea aprinde petarde pe care apoi sa le arunce in teren. Se vor organiza si concursuri cu tema: "aruncarea petardei aprinse la punct fix, respectiv lovirea manechinul-arbitru din cit mai putine incercari".
O intrecere ce sigur va fi apreciata de vizitatori va fi si cea in care cistigatorul va fi cel care compune cele mai multe injuratoruri la adresa lui George Becali.
In tot acest timp, vinzatori ambulanti ii vor imbia pe vizitatori cu mici paharele de bauturi racoritoare la preturi exorbitante, "uitind" mai apoi sa elibereze bon fiscal sau, ulterior, sa plateasca taxele la stat.
Finalul vizitei va fi apoteotic, toti cei prezenti urmind a fi informati ca ceea ce au vazut in vitrinele muzeului nu sint cupele originale ci doar niste replici, originalele fiind luate de fosti sau actuali conducatori ai clubului si decorind in acest moment viloaiele de neam prost ale acestora. 

Astept cu interes inaugurarea muzeelor celorlalte cluburi rivale Stelei. Sint curios care vor fi punctele de atractie din aceste muzee...


Un comentariu:

  1. Mdeah, şi le-a dispărut Supercupa Europei, pe care nu au avut cum să o expună.

    La Dinamo, de exemplu, unul dintre exponatele interesante ar fi trabucul mestecat de Dinu pe tot parcursul meciului Dinamo-Foresta 4-5, sau peştele cu care fanii au sosit la partida cu Knatt...

    RăspundețiȘtergere

Parerea dumneavoastra conteaza!