duminică, 21 decembrie 2008

Ceausescu are blog

Nicolae Ceausescu nu a murit! Nicolae Ceausescu are blog. In fine, nu el personal. Sa spunem mai bine ca spiritul sau bintuie in blogosfera. A bintuit cit a bintuit si a ajuns pe blogul lui Ion Iliescu. Aici s-a implementat. Avea si teren propice.
Spiritul lui Nicolae Ceausescu a nimerit astazi 21 decembrie 2008, la 19 ani de la Revolutie, la o manifestatie. A inteles imediat ca nu era o manifestatie de adulare a unui fost sef de stat ci una de protest. Cum "opozitia politica sau apolitica" este un cuvint scos din dictionar de insusi Ceausescu, spiritul sau s-a manifestat dezaprobator. A facut-o prin cuvinte. Pe blogul lui Ion Iliescu. Doamne, ce damf!

PS: Nu as fi scris nimic despre incidentul de astazi din Cimitirul Eroilor Revolutiei, mai ales in aceste zile, insa spiritul lui Ceasca (vroiam sa spun postarea pe blogul lui Iliescu) m-au impins s-o fac.

PS2: Nici anul acesta nu vom afla soarta finala a Ceausestilor. Se pare ca simpla retragere a lui Iliescu din politica a stopat dezvaluirea. Totusi, poate in anul ce vine, cineva isi va da drumul la gura. 3 din 6 voturi ale dumneavoastra au dat dreptate situatiei de fata. Multumesc pentru voturi!

Un comentariu:

  1. Corect.
    Altceva nu pot spune, că şi aşa sunt plin de spume pe tema asta.

    RăspundețiȘtergere

Parerea dumneavoastra conteaza!