sâmbătă, 13 decembrie 2008

GSP cu bita-n balta.

Gazeta Sporturilor in editia sa on-line ne aduce la cunostinta un alt aspect ingrijorator (oare de ce nu si neasteptat?) al patronului Stelei, Becali George.
Aflat intr-o clipa de proasta inspiratie, Becali i-a cerut lui Dorinel Munteanu sa-l indeparteze in timpul meciurilor de pe banca de rezerve pe preparatorul fizic al Stelei Yuksel Yesilova. Yuksel este un mai vechi colaborator al lui Dorinel Munteanu, facind parte din echipa cu care fostul numar 10 al Nationalei a venit in Ghencea.
Motivul pueril, demn de credinte in deochi si alte asemenea, a fost faptul ca Yuksel este MUSULMAN si odata ce se afla in stafful unei echipe crestine, aduce ghinion!!! 
GSP are o initiativa salutara in a arata o noua mostra de (nici nu stiu cum sa-i spun, completati voi!) a patronului stelist, insa dupa indignarea fireasca se pun la mintea (fostului) latifundiar din Pipera calculind procentul de victorii ale Stelei comparativ in perioada in care Yuksel era pe banca si in perioada in care nu venise in Ghencea.
Cum ar veni, uitati ce bigot avem in fata dar parca i-am da dreptate....
Sa nu cumva sa ajungeti sa scoateti piatra din lac, daca intelegeti ce vreau sa spun...
PS: Iar colac peste pupaza, GSP trinteste si un sondaj sa-si dea cu parerea "cetetorii intelighenti" cum vine aia superstitie si discriminare....

2 comentarii:

  1. Nu cred ca e el de vina, sincer acum.
    Uscaturi din acestea se gasesc prin toate redactiile...

    RăspundețiȘtergere

Parerea dumneavoastra conteaza!