luni, 15 decembrie 2008

Breaking Sport News

Buna seara.
Intrerupem pentru citeva minute transmisia directa a derby-ului din Campionatul Judetean Seria Nord dintre Sporting Mihaiesti si Partizanul Vladesti (in direct si in exclusivitate pentru postul nostru de televiziune) pentru o stire de ultima ora: Marius Lacatus, fosta glorie a Stelei a fost confirmat in functia de antrenor principal de catre George Becali, patronul echipei (foste) militare.
Marius Lacatus se reintoarce in Ghencea dupa o perioada de concediu autoimpusa. Ultima echipa antrenata de Marius Lacatus a fost pina acum o luna ... (!?!?!?) ... (comentariu in  off - "Bai, voi ma luati la misto cu ce mi-ati scris pe prompter, parca il daduse afara de la Steaua" ...susoteli... "Citeste, stirea e pe bune!"). Revenim deci cu stirea ca Marius Lacatus s-a intors in Ghencea dupa un binemeritat concediu, perioada in care banca Stelei a fost pastrata calda de o alta glorie a fotbalului romanesc (comentariu din studio: "si sluga a banilor lui Becali") si anume Dorinel Munteanu. 
Si acum ne intoarcem din nou in transmisia directa la Mihaiesti. Aveti legatura acolo in copac...

("Am iesit din emisie!!"... zgomot de foi si pumn in masa "Bai nene, da' ce-i aici, eu sint prostu' vostru? Ma pacaliti cu stirea despre Stolojan ca ba e, ba nu mai e premier. OK, odata merge. Dar acum mi-o faceti din nou cu Lacatus??")

Un comentariu:

Parerea dumneavoastra conteaza!