miercuri, 5 noiembrie 2008

Steitament

Am urmărit cu deosebit interes si vie emotie cuvintarea tovarasului Barrack Obama, presedintele ales al SUA,  sustinuta la posturile de radio si televiziune. Doresc sa declar pe aceasta cale ca sint intrutotul de acord cu pozitia exprimata de tovarasul Barrack Obama privind probleme de politica interna si externa ale Statelor Unite ale Americii. De asemenea doresc sa declar ca nu voi precupeti nici un efort pentru indeplinirea intocmai a sarcinilor trasate de ultimul Congres al Partidului Democrat privind masurile pentru dezvoltarea economica si sociala a SUA pentru cincinalul 2008 - 2012 si in perspectiva pina in anul 2020, pentru propasirea pe cele mai inalte culmi de progres si civilizatie a tarii noastre.

Traiasca Statele Unite ale Americii!
Traiasca dragul nostru viitor conducator Barrack Obama !
Traiasca Partidul Democrat American!

Pace! Peace! Paix! Мир! 平和! سلام שלום

4 comentarii:

  1. Salut,
    Ti-ai schimbat platforma dfe blog? Vazui ca ai trecut pe blogspot

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai daca weblog-ul face fite... Cred ca voi ramine aici. Postarile vor fi stereo si aici si pe cel vechi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu simteam ca nu mai rezist! peste tot se vorbea numai de algerile din SUA. Tara arde in vetre si astia au strabateri cu SUA. Inainte de 89 ii iubeam pe americani, acum nu-i mai sufar. O natie artificiala, condusa ca pe turma de organizatii secrete.

    PS- E un articol misto luat de un site care are link nationalist la mine in blog rol /media

    RăspundețiȘtergere
  4. @ raho Dau cei din presa o prea mare importanta evenimentului. Mi-ar fi placut sa aud ca odata cu victoria lui Obama au scazut brusc preturile la cartofi si gogosar in Piata Salajan. Dar n-a fost sa fie...

    RăspundețiȘtergere

Parerea dumneavoastra conteaza!