miercuri, 19 noiembrie 2008

Intrebare

Oare tot ce s-a intimplat la Petrila nu este si consecinta blestemelor bucurestenilor care au simtit pe pielea lor rezultatele atrocitatilor provocate in mineriadele din februarie si iunie 1990?
Oare viata lor nu era mai buna daca in loc sa faca ordine la "peneţeu" si "peneleu", si-ar fi cerut drepturile cu acelasi aplomb in fata sefilor de sindicat si conducerii minelor din Valea Jiului?
PS: Cit despre singele rece si fata imobila cu care ieri seara la Realitatea sefii de sindicat si reprezentanti ai minei Petrila incasau toate acuzele aduse de amaritii de mineri (unele dovedite in direct), e clar ca inactiunea a dus la imunitate. Grav.PS: Ati auzit domnul CT Popescu? Este in ziarul Adevarul!

8 comentarii:

 1. Cine stie, or fi fost blestemati dupa cum si noi am fost blestemati sa avem un presedinde ca Traian Basescu. ;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Aveau maşină automată de scris, paştele lor de capitalişti...
  Cât despre CTP, nu sunt suficiente toate flegmele românilor pentru a-i spăla păcatele pe care le are faţă de aceştia.

  RăspundețiȘtergere
 3. yoda> recunoaste ca nu e mai rau decit Darth Vader....
  Asta sa fie singurul nostru blestem, hahaha
  Maiule> subscriu

  RăspundețiȘtergere
 4. CTP...let's just leave that fucker in his bat cave.

  Aia nu a fost revolta minerilor ci a unor lideri care acum inca ne zambesc, desi matusa Moarte trebuia sa-i fi luat de mult.

  Cand ai o gasca de bieti idioti fortati sa munceasca in conditiile astea si frustrati pana la absurd de noul regim, e nevoie doar de un manipulant...

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu te supara, dar chiar vorbesti prostii. oamenii aia muncesc pentru o felie de paine de le sar capacele. Si daca o sa te informezi bine o sa vezi ca atunci au fost total manipulati.
  Si accidente in mina au fost si inainte sa mearga la Bucuresti minerii.

  RăspundețiȘtergere
 6. @marius au fost total manipulati, dar le-au placut sa faca pe "oamenii de ordine". Mi-am adus aminte de un post mai vechi pe care il voi republica.

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu cred ca le-a placut sa fie manipulati? Asa au fost invatati, asa au stiut ei dintotdeauna.
  Si painea lor chiar este amara si se castiga greu. Mai greu decat a majoritatii bucurestenilor sau clujenilor sau orice vrei...

  RăspundețiȘtergere
 8. @marius vorbesc strict de aceasta atitudine de a se lasa manipulati in loc sa-si ia soarta in propriile miini. Au cedat la firmituri in loc sa-si protejeze "neamul".
  Imi permit sa-ti recomand un link dintr-o postare a mea mai veche:

  http://claude.weblog.ro/2007-07-11/169269/Politica-din-carti%2C-de-Cristian-Ghinea.html

  Nu am nimic cu ei insa mi-e ciuda sa vad ca se lasa in continuare calcati in picioare, muncind si murind pentru ca niste smecheri sa se imbogateasca.

  RăspundețiȘtergere

Parerea dumneavoastra conteaza!