miercuri, 19 noiembrie 2008

Cine e mincinos sau cine e penibil? Sau mai bine, cine e sanatos (la cap)?

Iritat de comentariile lui Stelian Tanase si Mircea Dinescu referitoare la cine ar avea dreptul de a numi prim-ministrul dupa alegeri, Traian Basescu explodeaza in emisiunea lui Moraru de la B1TV.
Nu stiu daca Tanase sau Dinescu au fost penibili, dar prost informati sigur au fost. Cel putin de la Stelian Tanase m-as fi asteptat la mai mult, dar cred ca lui ii prind mult mai bine emisiunile despre istoria Bucurestiului decit cele pe teme politice.
"Mincinosi", "penibili" sau "nesanatosi la cap" (a se tine cont de ghilimele! :) ), observ totusi ca tustrei au un numitor comun: desenele animate. Vizionare placuta va urez, numai sa nu va certati aici pe tema: "daca se intilneste Tom&Jerry cu Popeye Marinarul, cine pe cine bate?".
Iar pentru domnul Dinescu, un fragment din "legea aia" la care facea referire cu un plictis evident si care de fapt se nimereste a fi taman Constitutia tarii:
"ARTICOLUL 85 (1) Preşedintele României desemnează un candidat pentru funcţia de prim-ministru şi numeşte Guvernul pe baza votului de încredere acordat de Parlament".
"ARTICOLUL 103 (1) Preşedintele României desemnează un candidat pentru funcţia de prim-ministru, în urma consultării partidului care are majoritatea absolută în Parlament ori, dacă nu există o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate în Parlament."


2 comentarii:

 1. Uite care sunt explicatiile.
  1. Stelian Tanase a fost in PNL si in perioada CD a fost parca deputat PNL. Stelian Tanase este un prieten vechi de\al lui Tariceanu. Cand si/a inaugurat casa din Snagov/Ciofliceni, acum 3 ani, iarna, Tanase si Dinescu au fost invitati, alaturi de Patriciu, Peter Imre, Rotileanu, Vladescu, patronul Mobexpert (am uiat acum cum ii zice) si alti afaceristi"verosi"
  3. Dinescu a avut ceva probleme cu pamanturile lui de pe la Cetate, Tariceanu l/a ajutat, si daca te uiti la clipul electoral al premierului o sa=l vezi pe dinescu(cauta site al pnl). vezi ce simplu e? Cum sa vada astia altceva decat vede Tariceanu in Basescu?

  RăspundețiȘtergere
 2. Din cite stiu Stelian Tanase a si fost unul din conspiratorii sustinuti de CIA pentru rasturnarea lui Ceausescu. Cel putin asa l-a incondeiat documentarul "Sah Mat".
  Bineinteles ca nu am inghitit aceasta gogorita dar asta arata ca omul poate fi bagat in masinatiuni fara voia lui si fara sa opuna vreo rezistenta.
  Cit despre Dinescu, nu uit ce am citit cum era apropiat de grupul de "oameni de cultura" din jurul lui Gogu Radulescu, agent KGB banuit pe vremea lui Ceasca.

  RăspundețiȘtergere

Parerea dumneavoastra conteaza!