joi, 15 octombrie 2009

Vind bilete la spectacol !!

Dupa cum se stie deja, sarbatorile prilejuite de Hramul orasului Chisinau au fost tulburate spre seara cind, in timpul concertului sustinut de Stefan Banica jr., in multimea de spectatori a explodat o grenada.
Din ceea ce citesc pe blogul lui Constantin, The New York Times si Reuters au preluat stirea privind acest eveniment, mentionind ca acest eveniment nefericit ar fi avut loc in timpul recitalului sustinut de trupa rusa Bravo.
Eu banui ca toata tarasenia (ca sa pastram culoarea locala) a fost pusa la cale de chiar Banica jr. in persoana care spera ca prin aceasta sa fie popularizat in mass-media internationala.
Ingrijorarea mea creste cind vad ca scopul propus nu a fost atins. Drept pentru care, ofer spre vinzare biletele pentru concertul de Craciun al cunoscutului cintaret. :))

5 comentarii:

  1. Nu draga, de unde ai inteles asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am recitit ce-ai scris... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ellaida iata cit de valoroasa a fost aceasta postare daca unii dintre cititori simt nevoia sa reciteasca rindurile mele... :D

    RăspundețiȘtergere
  4. M-am prins mai greu de data asta... Ce sa-i faci? se mai intampla...
    Stii cum se zice: prostul nu este niciodata intelept, dar inteleptul e de multe ori prost... Sper ca fac parte din cea de-a doua categorie... doar de data asta :))))

    RăspundețiȘtergere

Parerea dumneavoastra conteaza!