duminică, 10 octombrie 2010

Unii oameni ai viitorului (pe atunci) presedinte

Remember postare pe Blogul Dintii, cu citeva saptamini inainte ca Barack Obama sa devina presedinte:

Jesse Jackson pentru noi este Vadim Tudor Doi !

16 Octombrie 2008
Aflat in corul sustinatorilor lui Barack Obama in lupta acestuia pentru cistigarea Casei Albe, reverendul american Jesse Jackson a prezentat in avanpremiera directiile de politica externa ale viitorului sau presedinte de culoare: "vindecarea ranilor pe care America le-a cauzat altor popoare" si "repararea relatiilor cu lumea islamului".
In privinta relatiilor cu lumea islamica, Jackson este convins ca Obama va reusi "multumita trecutului sau si a
apropierii ecumenice".
In alta ordine de idei, Jackson s-a lansat intr-o tirada anti-sionista declarind ca sionistii care controleaza de citeva decenii politica americana isi vor pierde din influenta odata cu venirea lui Obama la Casa Alba. Obama va da mai multa atentie relatiilor cu palestinienii, fiind convins de faptul ca in problema Orientului Mijlociu aproprierea lui Bush fata de evrei s-a facut doar din frica de a nu supara Israelul.
Trec peste faptul ca Simon Weisenthal nu s-a sesizat din oficiu (el face gura mare doar cind e vorba de amariti si prosti, gen romanii) cu privire la mesajele antisioniste si ma intreb daca reverendul va fi unul din sfatuitorii de taina ai lui Barack Obama pe probleme de politica externa. Daca da, este destul de nasol momentul. Pentru Obama.
Cit despre musulmani, in acest moment, pentru americani exista doua tipuri:
- musulmani buni – parteneri de afaceri in diferite domenii, in special petrol
- musulmani rai – organizati in grupuri mici cu ginduri idealiste de distrugere a "Satanei".
 
Ce-am mai nimerit-o! Sa fim seriosi, era si "greu", oricum astia nu s-au ferit inca de la inceput. Putem spune ca poporul american a votat in cunostinta de cauza. ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza!