miercuri, 27 octombrie 2010

Batrina biata....

.......pasare.

Obsedat de tot ce inseamna PDL si Basescu (am spus obsedat si nu opozant cu argumente), asteapta orice prilej care poate duce la o posibila cadere a portocalilor, pentru a-si lansa o unica teza: "eliminarea de la putere prin vointa maselor infometate". Din pacate, nu sintem nici in Paris in 'saptesuteoptzecisipatru si nici in opzecinoua decembrie in Romanica.

Toti cei care viseaza la mase infometate care darima guverne, sa mai si rationeze putin. Propun 2 motive:
1.n-ai avut pina acum caldura in casa (pe motiv de debransari acu' 10 ani sau pe motive de pungi in geamurile bordeiului) nici nu-ti faci sperante ca vei avea vreodata. Plus ca te-ai obisnuit cu frigul si economia si nu prea iti mai vine sa platesti caldura.
2. care o are, o foloseste cu grija ca "e scumpa maica", iar de platit il mai pasuieste guvenu' si primaria vreo citeva luni + vecinii corect platnici din bloc.

Asa ca revolte din astea populare mai rar de cind in Romania exista totusi o economie libera de piata. Am spus economie de piata si nu capitalista!


A, sa nu uit, inca un mesaj pentru pasare: nu poti sa scuipi prima oara un om pentru ca e mitocan cu o asa-zisa "doamna"" ca apoi sa-l pupi pe frunte pentru ca a avut o nepotrivire de caracter cu Dictatoru'. Nu se face!


Eu cred ca pasarea e de fapt Iliescu ce s-a transformat din cucuvea dupa plecarea de la Cotroceni. Ia uite hal de declaratie! Cineva spunea: "Munca l-a facut pe om". Pesedistii ar spune: "Foamea ne-ar face pe "NOI oameni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza!