luni, 9 noiembrie 2009

Basescu, din nou grobian!

Invitat de cancelarul Merkel la festivitatile prilejuite de a 20-a aniversare a Zidului Berlinului, Traian Basescu o face din nou lata refuzind acceptarea in avionul prezidential al lui Ion Iliescu.
Dupa cum se stie, Ion Iliescu a fost primul presedinte (declarat de altii) ne-comunist din istoria Romaniei dupa caderea regimului Ceausescu si se cade, prin faptul ca norocul sau KGB-ul l-au nimerit primul dupa dictator, sa fie si el prezent la aceste ceremonii.
Televiziunile s-a intrecut sa-l blameze pe Basescu pentru un nou exemplu de comportament necivilizat fata de fostul presedinte Iliescu.
Contactat telefonic, Ion Iliescu a declarat faptul ca dorea sa mearga la Berlin pentru a se intilni cu un fost coleg de facultate.

3 comentarii:

  1. Ce pretenţii să ai la retardatul ăsta de Băsescu. Eu nu ştiu cum Ion Iliescu a soloicitat să meargă cu avionul cu un schizofrenic

    RăspundețiȘtergere
  2. daca Iliescu vrea sa mearga sa se plimbe la Berlin, sa mearga pe banii lui, ca a facut destule vizite pe banii nostri! dupa ce il face in toate felurile pe Basescu, acum vrea sa calatoreasca alaturi de el...cata nerusinare si tupeu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Textul era o gluma. care intelege bine, care nu....

    RăspundețiȘtergere

Parerea dumneavoastra conteaza!