vineri, 7 august 2009

Dinamo pe tobogan

De putine minute s-a incheiat meciul de fotbal contind pentru etapa a 2-a a Ligii I. Dinamo Bucuresti - International Arges 0-1. Sa facem precizarea ca echipa oaspete este nou promovata in Liga I. Dinamo a jucat 80 de minute in 10 oameni si o repriza in 9 oameni. Cei doi dinamovisti au fost eliminati dupa faulturi extrem de dure asupra jucatorilor adversi.
In loc sa bage capul in pamint, imediat dupa meci,Cristi Borcea a tunat si fulgerat la gesepeteve impotriva unui arbitru corect, clamind aranjamente si conspiratii impotriva lui Dinamo. Imprejurarile in care au fost dictate eliminarile sint extrem de clare dar Geambasu de la gesepe ii ridica mingea la fileu sa iasa putin scandal, ca altfel dupa 10 minute s-ar incheia emisiunea.

Imi aduc aminte ca unul din jucatorii generatiei de aur a Stelei '86, e vorba de Tudorel Stoica ,ii marturisea lui Andrei Vochin in cartea "SuperSteaua": "Ceea ce am realizat noi in '86 ar fi putut sta si la indemina celor de la Dinamo in Cupa Cupelor sau in Cupa UEFA. Reusisera sa inchege o echipa extraordinara. Au pacatuit insa cu "dinamoviadele" alea cu Victoria, Morenii si altii ca ei, care mimau jocul. Acceptind asa ceva, Lucescu si-a furat singur caciula, pentru ca la ora confruntarilor adevarate fotbalistii lui n-au mai stiut care le e valoarea".

Inca din sezonul trecut am impresia tot mai clara ca Dinamo plateste acum tribut tot unui tip de "dinamoviada", de data aceasta practicata dupa '89 si in care personajele principale sint arbitrii.

2 comentarii:

  1. Salut!
    Vrei sa facem schimb de link-uri? Daca da, lasa-mi un comment ca sa stiu cum sa te trec. Pe mine poti sa ma treci achilianu...Ms...
    sanatate...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ai pentru ce....Pentru ca nu iti las link.

    RăspundețiȘtergere

Parerea dumneavoastra conteaza!