marți, 25 august 2009

Cum se fac afaceri cu statul

din culisele Comisiei Udrea:

"Amalia Nastase, sotia fostului mare tenisman a mai spus ca, in luna mai, inainte ca Ministerul Turismului sa publice caietul de sarcini pentru organizarea evenimentului de la Paris, firma sa a inaintat ministerului o "propunere creativa" insotita de un buget estimativ.
Ea a precizat ca, la momentul respectiv, Ministerul Turismului a refuzat aceasta propunere, mentionand ca nu poate atribui un contract de acest fel fara organizarea unei licitatii si ca firma Eventures va fi instiintata cand licitatia va avea loc.
Deputatii din Comisie au atras atentia asupra faptului ca sunt foarte multe asemanari intre caietul de sarcini elaborat de MT si propunerea creativa a firmei Eventures. Astfel, Amalia Nastase a admis posibilitatea ca MT sa se fi inspirat din propunerea creativa la elaborarea caietului de sarcini.
"Ministerul Turismului s-a inspirat din propunerea creativa a firmei. Nu era nicio obligatie morala sa faca contractul cu noi (...) Daca nu am fi castigat licitatia, am fi depus contestatie si am fi cerut MT sa ne plateasca propunerea creativa", a declarat Amalia Nastase

(sursa: Newsin via ziare.com)

PS: Doamna Udrea a facut fapte imorale? Da! Da' prostimea vrea ceva penal. Adriana, fa-te ca lucrezi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza!