miercuri, 15 iulie 2009

Analiza pe text

""Dintr-o data televiziunile comerciale anuntau ca difuzeaza gratuit clipurile candidatilor la europarlamentare... Sigur ca domnii Vantu si Voiculescu nu se transformasera brusc in samariteni. Era expresia intelegerii murdare intre politic si doua trusturi de presa...Noi spunem ca nu va luam banii si voi platiti cu banii neinregistrati direct la noi" (Traian Basescu - 14.07.2009)

"Un asemenea contract, dacă a ajuns la posturile de televiziune, este o ingerinţă în politica editorială. Legea interzice sponsorizarea ştirilor. Deocamdată ne putem pronunţa la nivel de principiu. Dacă vom avea dovada că banii au ajuns la posturi, ne vom reconsidera poziţia. Nu putem ajunge la măsuri împotriva posturilor, în condiţiile în care nu putem dovedi că s-au plătit bani pentru asta." (Rasvan Popescu, presedinte CNA, 23 iunie 2009, intilnire privind analiza acuzatiilor privind cumpararea de catre MTS a stirilor si implicit a publicitatii electorale" - 22.06.2009).

Cum sa dovedeasca plata daca nu s-a emis factura?

In concluzie, nu inteleg eu revolta televiziunilor de stiri vis-a-vis de declaratia presedintelui. Cum ar putea fi catalogata declaratia sa ca un atac la presa???

2 comentarii:

  1. Cum o fi sau nu, Traian basescu are grave probleme de comportament, am vazut ca aseara ii cam tremura capul. Ii recomand un control si un tratament

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca batea vintul pe afara si-ti scutura cablul...
    Era evident, o gluma.
    Cit despre tratament, toti trebuie sa ne tratam....

    RăspundețiȘtergere

Parerea dumneavoastra conteaza!