vineri, 23 ianuarie 2009

Bucurie transformata in isterie

Isterie in mas(a)s-media sportiva dupa debutul lui Radoi la noua sa echipa unde s-a transferat de curind: golul de debut l-a facut pe Becali sa boceasca (cum n-a bocit de bucurie nici la succesele Stelei, spune finantatorul), pe Radoi sa plinga ca l-a facut pe nasu'su sa plinga, pe Dragomir sa ceara imperativ lui Piturca sa-l convoace la Nationala, golul lui a fost caracterizat de presa sportiva drept "fantastic", etc. etc.
Reamintim ca Radoi a inscris golul sau de debut (al doilea al echipei sale Al-Hilal), in victoria cu 2-0 din deplasarea la Al Nasr, meci din cadrul campionatul de fotbal al Arabiei Saudite.
Exact, nu e vorba de un meci din Campionatul Italiei. Si da, ati inteles, nu e vorba de debutul lui Mirel Radoi la Inter.

PS: Dumitru Dragomir e convins ca dupa isprava lui Radoi toata lumea araba vorbeste numai de romani (poate e bine, zic eu, sa nu li se reaminteasca ca sintem partenerii strategici ai SUA).
PS2: Golul si jocul lui Radoi au fost ambele la inaltime, trebuie sa recunoastem.

2 comentarii:

  1. hai sa fim seriosi, nici al hilal, nici al nasr, nici al hilar nu avea loc nici in divizia B la noi, poate s-ar lupta la retrogradare sau ceva de genu. Alea sunt echipe? Ala e campionat?

    RăspundețiȘtergere

Parerea dumneavoastra conteaza!