miercuri, 26 noiembrie 2008

La Dinamo buna dispozitie apare doar involuntar

Scurt pe doi: pe internet a aparut un filmulet in care patru jucatori dinamovisti (Torje, Ropotan, Pulhac si Goian) sint surprinsi in timp ce cinta o manea dedicata Stelei. Scena are loc la o petrecere organizata de unul din fotbalisti dupa un meci pierdut contra echipei din Brasov. Imaginile le gasiti aici.

Reactiile nu au intirziat sa apara. Au fost reactii de stupoare, de minie sau de batjocura. Am selectat doar cele care fac parte din categoria umorului involuntar:

"Pulhac e accidentat la genunchi, dar se pare că are ceva la cap! La cîtă minte au, mai ales ăsta lovit la cap, ei cred că se antrenează pentru colinde cu Steaua. Aştia nici nu ştiu să bea, e vai de mama lor. E criză mondială şi acea fată care a filmat vrea să facă nişte bani." (Cornel Dinu - administrator delegat Dinamo).
"Eram acasă la mine şi s-a băut un pahar de şampanie. Se face prea mult tam-tam. Melodia a pus-o altcineva, nu noi, şi a filmat prietena unui fost coleg de echipă. Cea care a filmat nici nu o cunosc prea bine, este din Timişoara. O fi vrut să se răzbune că am plecat de la Poli la Dinamo. De fapt ascultam o altă melodie, «Vine Borcea cu Spartanii». Cineva a montat filmuleţul şi a pus melodia Stelei pe fundal." (Gabriel Torje - petrecaret).
Poate s-o fi gîndit că trebuie să bată Steaua pe Unirea luni ca să fie Dinamo campioni de toamnă şi de-asta au dansat pe cîntecul lor, ca să îi încurajeze să le facă şi lor un bine." (Parcalab - fosta glorie dinamovista).
"Dacă ei sunt atît de tîmpiţi şi se lasă filmaţi nu o să ajungă niciodată jucători de valoare. Ca să ajungi un jucător mare îţi trebuie să ai şi un pic de cap. Ei nu sunt vinovaţi decît că s-au lăsat filmaţi. Puteau să petreacă oricum, cu cine voiau. (Ioan Becali -smecher).
"Eram în şedinţă cu nişte oameni şi am fost sunat de domnul Borcea. Cînd am ajuns, Cristi era desfigurat. Mi-am dat seama că s-a întîmplat ceva extrem de grav! Jucătorii noştri sînt vînaţi" (Vasile Turcu - actionar dinamovist).
Dacă fotbalişti din echipe rivale ar fi făcut Revelionul împreună, pentru că mulţi sînt prieteni, şi s-ar fi pus problema să se cînte astfel de melodii, ar fi cîntat toţi, indiferent de culorile pe care le apără (Adrian Ilie - fost manager Steaua).
Eu sunt persoană publică şi m-aţi făcut de râs. Am fost la un pas de infarct şi de accident cerebral luni seara. Am să vin în Bucureşti şi am să dau în judecată persoana care a vândut caseta (Genoveva Modiga - mama lui Ropotan).
"Eu am suflet alb-rosu" (Ropotan - petrecaret) 

Un comentariu:

Parerea dumneavoastra conteaza!