marți, 25 noiembrie 2008

Criza loveste si sectorul stiintifico-fantastic

Jurnalul capitanului: "Anul 4010.23. Federatia Planetelor Unite se apropie de o noua criza. Prima dupa criza mondiala de acum 300 si ceva de ani. Criza e generata probabil de speculatiile facute de ferengi pe bursa combustibililor pentru navetele spatiale. Ferengi reusisera cu citeva decenii mai devreme ca printr-o miscare abila sa detina controlul asupra majoritatii tranzactiilor comerciale din galaxie.
Intretinerea navei Entreprise atirna greu la bugetul si asa saracit al Federatiei. Drept pentru care este chemata de urgenta la baza iar echipajul este trimis in somaj tehnic. Cel mai rau a ajuns domnul Data. Avind o calificare inalta, costul intretinerii sale depasea orice buget disponibil. Drept pentru care a fost dezactivat si actualmente, este vindut sub forma de robot de bucatarie sub denumirea de Robochef."
Jurnalul Capitanului. Supliment: "Nici AXN Sci-Fi (unde odinioara imi vizionam viitoarele misiuni in spatiu) nu mai e cea fost. Pe el se difuzeaza acum programe de teleshopping."
Jan Luk Pic Ard

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza!