luni, 25 octombrie 2010

De prin super-market-uri

Cunoscusem odata o persoana care inainte de a organiza o pomenire pentru vreo ruda decedata, se oprea in drum la McDonald's pentru a se alimenta cu o punga mare de hamburgeri. Evident pentru a-i da ulterior de pomana la cimitir. Vinul il avea deja in sticle in portbagaj....
Nu cred ca e un caz singular. Cu mincarea mai razbesti, dar ce te faci cu vesela data pomana in astfel de momente de aducere aminte? Supermarketul Real isi transforma sloganul "fara egal" in renume, nu numai pe partea legata de preturi mici cit si in cazul sortimentelor de marfa vindute. As cum se vede in fotografie, Real ne prezinta un set perfect pentru pomeniri, incluzind si luminarea aferenta!!!!Fara egal sau corespondent in lumea magazinelor!

Pleiada de "produse romanesti", neaparat de cumparat pentru a sustine productia industriala a Romaniei, dau o noua lovitura imbracamintii de export. Astfel, tot la Real gasim si acest superb "capot casa dama" prezentat in brosura-reclama de o casnica destul de sexy. Sa trecem peste faptul ca ii sta capotul ca o haina rupta pe o sperietoare de ciori in lanul de porumb. Ma intreb unde naiba se mai produce numitul capot alt undeva decit in Romanica noastra draga? Pretul e destul de piperat. Mopul nu e inclus in pret, e doar cu titlul de prezentare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza!