marți, 23 iunie 2009

Sad, sad Chilian

Dupa campania de dezvaluiri din Gazeta Sporturilor (via blogul lui Catalin Tolontan) privind "Afacerea 2 Mai" (cind au fost tocate de catre MTS 650.000 euro pe spectacole de promovare a evenimentului) a venit ulterior si un spectacol parodie organizat de GSP si HappyFish ultima numita pompos "televiziune online""(????).
E dreptul oamenilor sa se manifeste mai ales cind vorbim de o astfel de suma, cind sportului romanesc suferind nu i se intinde o mina de ajutor din partea Ministerului (pe motiv de "criza economica") si cind guvernantii ne cer austeritate.
Ce nu mi-a placut la acest spectacol a fost parodia "Go Ridzi!", cintata de Florin Chilian, in fapt fosta melodie "Zece" cu un text parodic adaptat.
Eu inteleg ca domnul Chilian este suparat rau pe autoritate in general (pe motiv de incalcare a drepturilor de autor) dar de aici si pina ati murdari o melodie sensibila si de mare succes este cale lunga.
Eu stiam ca in general solistii nu au motive sa-si parodieze propriile piese dar asa o fi moda acum...

PS: Ma intreb daca cei de la "televiziunea online" HappyFish si-au citit protestul ca de obicei, adica ignorind vocalele din text....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza!