vineri, 30 ianuarie 2009

Selectia invitatilor la Realitatea

Ca emisiunile Realitatii TV au devenit doar o susa din care, la sfirsit, ramii tot atit de nelamurit ca la inceput, nu mai e nici un secret.
Dupa ce ca suporti demagogia celor chemati sa te lamureasca asupra problemelelor propuse spre dezbatere, acum si selectia invitatilor de face total aiurea.
Emisiunea Andreei Cretulescu "Realitatea te priveste" urma sa dezbata aseara evenimentul nefericit produs de furtul armelor din depozitul de la Ciorogirla.
Urmau sa ne lamureasca cu privire la "cauze, desfasurare si urmari" "specialisti" unu si unu:
- dna Ghervasuc, care mai nou nu se mai da "directoarea Loteriei" ci ne filfiie in fata ochilor o fosta functie cu nume pompos. (nu mai reproduc, vedeti voi in poza). O asiguram ca si noua ni se filfiie. Ea nu cred ca se pricepe la AKM-uri, deoarece si-a facut treaba la artilerie, adica la "tunuri".
- dl. Cumpanasu probabil a implementat democratia de inceputuri cu pistolul mitraliera, altfel nu stiu ce are a face pusca cu democratia. Daca ma gindesc bine, asa a fost si la Revolutie.
- dl. Badalan ne va explica probabil efectul tragerilor cu armanentul usor impotriva oamenilor pasnici, dumnealui avind experienta acumulata la Revolutie.
- dl. Ponta probabil urmeaza sa ne povesteasca intimplari din timpul sesiunilor de trageri de pe vremea cind facea el armata.
- dl. Chireac a cam gresit studioul, dumnealui stiam ca e specialist pe politica externa, ori Ciorogirla e aici la noi in Romania...

PS: Pina la urma toata emisiunea a fost un fiasco total. Dl. Chireac se simtea destul de stingher, in schimb dl. Ponta a fost in elementul sau. S-a discutat din nou despre procuroarea prinsa beata la volan. Noroc cu telefonul dat ministrului Stanisoara care ne-a mai adus aminte de subiectul initial al emisiunii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza!