marți, 28 iulie 2009

Blogul Asociatiei de proprietari - 1

Gataaa, sint presedintele asociatiei de proprietari al unui ansamblu rezidential si simt nevoia sa comunic cu cei care m-au ales si nu numai.
Drept pentru care voi deschide un blog in care sa comunic diverse lucruri folositoare Asociatiei noastre.

Sa o luam cu inceputul....

Deci, bine ati venit, bla bla bla, etc.
Ia uite, tocmai realizam grafica blogului si cind colo ce sa vad: "blogul dumneavoastra permite colaboratori". Tiii, ce bine, pai cine sa fie cei mai buni colaboratori decit membrii comitetului Asociatiei, ia sa le trec eu aici numele si functia, sa existe transparenta in Asociatie, ce naiba!
Stai putin, am un soc, cum adica, eu nu sint presedinteeeeee? Sint doar ales ca administrator al blog-ului? Asta e, incerc sa nu ma enervez dar ii astept la cotitura peste un an la alegeri...

Sa vedem ce informatii putem publica pe blog. Sigur ca lunar vom afisa listele cu plata intretinerii (pazea datornici!). Apoi situatia cheltuielilor lunare ca doar se mai fac si cheltuieli, exact ca intr-o gospodarie. Iar de rest, informatii diverse.

Cica ma intreaba aici daca sa moderez comentariile. Cum, pot face asta? Super, blog-ul e public dar e clar ca voi modera comentariile: injurii, calomnii nu au ce cauta aici iar critici doar din cele constructive!.

Ce sa mai scriu eu de final sa aiba efect sa se vada ca nu dormim aici...?
Aha, deci sa bat la tastatura: "Pentru a evita orice incalcare a legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, va informez pe aceasta cale ca nu vor primi notificari pe e-mail despre noutatile aparute pe blog decat persoanele care isi vor manfiesta dorinta expresa in acest sens prin trimterea unui e-mail la adresa ....."

Hai ca am incheiat apoteotic.....

4 comentarii:

 1. Esti un fel de Dumnezeu al locatarilor, with great power comes great responsiblity :P

  RăspundețiȘtergere
 2. Stai sa vezi ce mai urmeaza :P

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua.


  Aukro.ro are placerea sa va prezinte Programul nostru de Afiliere.

  Oferim o varietate de banner-ere grafice de diferite marimi si cu diferite imagini, panouri de cautare si posibilitatea de a introduce link-uri text pe site-ul dumneavoastra – la alegerea dumneavoastra.

  Platim 5 lei pentru fiecare utilizator inregistrat prin intermediul paginii dumeavostra si inca 5 lei daca isi activeaza complet contul. Oferim o modalitate simpla prin care puteti monitoriza numarul de afiliati si suma de bani castigata.

  Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati pe www.aukro.ro si sa va alaturati Programului de Afiliere.

  Atat inscrierea cat si inregistrarea in Programul de Afilieri sunt gratis pe aukro.ro

  Daca mai aveti intrebari, va rugam nu ezitati sa ne contactati la ; contact@aukro.ro sau la numarul de telefon : 0351467304.  Cu stima,

  Echipa Aukro

  RăspundețiȘtergere
 4. Quаlitу posts is the іmportаnt to іnvіte the viewеrs to рay
  a quick viѕit thе web ѕite, that's what this site is providing.

  Have a look at my website :: http://uinlo.livejournal.com/1329.html

  RăspundețiȘtergere

Parerea dumneavoastra conteaza!