joi, 19 februarie 2009

Din gindirea social - politica a tovarasului Orban

"In ultima perioada, majoritatea deciziilor n-a mai purtat amprenta Delegatiei Permanente a PNL sau a Biroului Politic. Foarte multe decizii au fost decizii personale ale domnului Calin Popescu Tariceanu. Este un lucru firesc, care se intampla de fiecare data cand un partid se afla la guvernare si anume ca cel care detine parghiile administrative, puterea de a numi oameni, puterea de a lua decizii cu caracter administrativ si economic sa aiba in realitate o putere mai mare decat cea conferita de Statut. Premierul Tariceanu, ca si Adrian Nastase, a beneficiat de aceasta putere. Din cauza aceasta foarte multe decizii care au fost luate, practic sunt niste decizii care au fost luate de domnia sa si pe care in mod evident oamenii le-au vazut si le vor analiza." (Si cind te gindesti ca Orban a mincat si el o piine in Guvern, sub aripa lui Tariceanu...)

"Principalul obiectiv pe care il are PNL in acest an este de a castiga alegerile prezidentiale si de a scapa Romania de tot ceea ce reprezinta ultimul presedinte comunist, respectiv Traian Basescu." (daca asta e sloganul de campanie, m-am lamurit de pe acum!)

Cum ar veni, temele obisnuite "Jos dictatoru' Basescu!" completata cu doua noi: "Jos dictatoru' Tariceanu!" "Tariceanu=Nastase 2"

In rest, sfisiere placuta la voi acolo in PNL, "dragilor"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza!